Sevimli Ortaokulu

Vizyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, kendi kültürünü tanıyan ve bu kültürü başka kültürlere aktarmayı amaç haline getiren ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim sağlayarak toplumun refah seviyesini artırmak ve kalkınmasını sağlamak.

Başarılar: Akçakale Kaymakamlığı 2012-2013 Erkekler Futbol Turnuvası BİRİNCİSİ ... Akçakale Kaymakamlığı Basketbol Turnuva İkincisi ... 2019-2020 Ortaokullar Arası Kızlar Bocce Turnuva İkincisi ... Okullar Arası 2009-2010 Futbol Turnuvası Üçüncüsü

Saatler: Ortaokul ders başlama ve bitiş saatleri : 07:30-12:50 İlkokul ders başlama ve bitiş saatleri : 13:00-17:25
Isınma: Okulumuzda sobalı ısınma yapılmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulda çalışan öğretmenlerimiz kendi araçları ile ilçeye ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sevimliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SEVİMLİ MAH. SEVİMLİ KÜME EVLERİ SEVIMLI ILKOKUL BLOK NO 181 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Kütüphane Kitap Sayısı :1953
Öğretim Şekli :Ortaokul kademesi sabah ve ilkokul kademesi öğlen gelmek üzere ikili eğitim şekli yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Sevimli Köyü Akçakale/Şanlıurfa

Ulaşım Taşımalı eğitim yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10