OKULUM TEMİZ BELGESİ ALDIK

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

03.03.2021 605

Okulumuz, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan denetimlerde Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü onaylı  "OKULUM TEMİZ" belgesini almaya hak kazandı. Böylece COVID-19 salgınının önlenmesine yönelik okul içerisinde hayata geçirdiğimiz önlemler resmi belgeyle tescillenmiş oldu. Başvuru öncesinde "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Klavuzu"nda belirtilen tüm faaliyetleri, eylem planlarını, talimatları, eğitimleri tamamladık.Salgına karşı öğrenci, veli ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için üst düzey önlemler aldık.  Gerçekleşen denetimler sonucunda,  "OKULUM TEMİZ" belgesini almaya hak kazandık. Başta Okul Müdürümüz Ramazan BOZTEPE,Müdür Yardımcılarımız Gökçe ASLAN ve Kübra YAYLA olmak üzere çalışmalarda emeği geçen bütün personelimize teşekkür ediyoruz.Tüm öğrencilerimize, okul personelimize, velilerimize ve ülkemize sağlık ve esenlikler diliyoruz.

03-03-2021